Hittade ett recept på Facebook som jag testade idag (med lite ändringar)... Gratängen blev jättegod, men tyvärr tog curryn över och det kändes ingen smak alls av mango chutney'n :-(
Dessutom smälte inte osten som jag använde, så till nästa gång får det nog bli ytterligare några ändringar!
Men jag kommer definitivt att göra den igen; receptet räcker till 4 (stooora) portioner = 11 pp/portion...
Koka upp 165 g pasta.
Strimla ett paket Tulip kalkonbacon och stek tillsammans med en liten burk champinjoner i 1 tsk flytande margarin.
Strimla 475 g kycklingfilé och stek tillsammans med en röd, tärnad paprika i 1 tsk flytande margarin. Krydda med salt och peppar.
Blanda ihop en sås av 2 dl Milda mini mat, 1 1/2 dl minifraiche, 3 msk mango chutney, 1 tsk curry, 1 tsk paprikapulver och lite cayennepeppar.
Häll pastan i en ugnssäker form.
Häll över kyckling- och paprikabitarna.
Häll över såsen.
Lägg på bacon- och champinjonblandningen.
Strö över 1 dl riven ost (max 17%) och ställ in i mitten av ugnen i 220 grader i ca 20 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar