onsdag 20 januari 2010

Smarrig efterrätt!

Jag blev så himla sugen på något gott nu ikväll och "råkade" ha 3 points kvar, så det fick bli en fruktsallad med äpple, kiwi, hallon och blåbär, och till det 4 msk Milda vaniljvisp (2p) och två Fingers (1p). Behöver jag nämna att det var ljuvligt gott?

Till frukost förbrukade jag 5,5 points, till lunch åt jag pastasnäckor och quorngryta (4p) och till middag åt jag ris och vegetarisk korvstroganoff (6p).

För tillfället kollar jag på det nya matprogrammet med Henrik Schyffert på 2:an, och det är faktiskt ganska kul... Egentligen är jag sugen på att kolla på handbollen också, och mitt nya avsnitt av Grey´s anatomy, men jag får nog försöka lugna ner mig och ta en sak i taget...
Förut kom M hit och hämtade Alva, för jag börjar jobba redan kl 06.00 imorgon bitti, så nu är det väldigt lugnt och tyst här hemma - usch, vad jag saknar henne! Förut tyckte jag att det var jätteskönt när jag väl fick lite egentid, men nu saknar jag henne jättemycket :-(

Imorgon jobbar jag kl 06.00-16.00 (!) och efter det tänkte jag faktiskt kosta på mig ett besök hos Viktväktarna... Jag har ju gått och filurat lite grann på att ta mig till ett möte inom snar framtid för att forska lite kring det nya ProPoints-programmet, och idag när jag kom hem möttes jag av ett vykort från Viktväktarna som låg på hallgolvet, så jag kände att det var ett TECKEN... Imorgon klockan 17.00 är det jag som bänkar mig hos Viktväktarna!!!

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Jisses, det där såg smaskens ut! Kram och pepp

Anonym sa...

Du kan väl skriva om hur det var på vv.Är det svårare nu att räkna?
Eller har de bara dubblat points man får äta ?

Helen sa...

gud så gott det såg ut. måste jag prova nån dag. .men fingers kan jag utesluta.. gillar dom inte så mkt.