onsdag 16 december 2009

Jul på Liseberg

När jag flyttade till min lägenhet här i Skövde den 1 oktober fick jag ett nyinflyttningserbjudande: ett prova-på-kort från Västtrafik som gäller i 2 veckor, och jag funderar på att aktivera det till helgen och ta med Alva till Göteborg. Jag har funderat på att åka på Jul på Liseberg i säkert 5 år, men det har aldrig blivit av, så nu när jag har kortet och dessutom är ledig så borde jag ju verkligen passa på att åka dit.
Tyvärr har jag inga pengar på kontot, så om jag inte åker dit så är det för att det känns så tråkigt att inte kunna köpa lite roliga saker och unna sig nån god middag någonstans när man ändå är ute på äventyr... Ja, ja... det är ju några dagar kvar så vi får se vad som händer.
För några veckor sen köpte jag ju ett par skridskor till Alva också, så om vi stannar hemma i helgen så ska jag nog försöka ta med henne till en isbana.

Med maten går det helt okej - idag stannar jag på 18,5 points och igår hamnade jag på samma summa.
Till frukost idag blev det 2 polarkraft extrem med Lätt & lagom och skinka (4p), till lunch åt jag potatis, korvstroganoff och gröna bönor (7,5p) och nu ikväll har jag ätit spagetti och en pastasås med lövbiff (7p). Utöver det här har jag ätit 2 äpplen och 1 kiwi.
Igår åt jag 1/2 vetekaka och 2 knäckemackor med smör och skinka (4p) till frukost, till middag åt jag potatismos och korvstroganoff (6,5p), till kvällsmat 3 polarkraft extrem med smör och skinka (6p) och avslutade dagen med lite popcorn (2p) och Cola zero. Och ett äpple.

Nu ska jag och Alva kolla på julkalendern - hej så länge!

Inga kommentarer: