tisdag 22 september 2009

Tragiskt, or what!?

Den här dagen har varit väldigt lugn och väldigt tråkig! Jag känner att jag är så uttråkad just nu att jag bara vill släcka lampan och somna för att det snabbt ska bli en ny dag...

Hur som helst, hos kuratorn gick det jättebra förut och hon tycker att vi egentligen inte behöver ses mer. Men vi ska ändå göra en "avstämning" den 15 december för att se hur jag mår då och hur livet har utvecklat sig för mig :-)

Under tiden som jag var hos kuratorn var Alva hos morbror Krille, och när jag kom tillbaka vaknade Anders också (han hade jobbat natt). Han satte igång och lagade mat nästan direkt, så idag blev vi bjudna på en underbart god lasagne och en grönsallad med tomater och paprika till. Jag har ingen aning om hur många points det var i lasagnen, men med tanke på den samt min lyxfrukost imorse är risken stor att jag har överskridit med några points idag... MEN som tur är så är jag inte lika nitisk som förr i tiden, utan jag tar det med en klackspark och tänker lite extra på vad jag äter imorgon istället.
Och tar en promenad imorgon kväll... om det inte regnar!

Idag har det regnat och blåst storm typ hela dagen, så det har varit typiskt höstväder...
Egentligen älskar jag hösten med härlig vind och fina löv på träden, men just regnet skippar jag gärna - man blir ju så begränsad av regn...

Oj, nu hör jag att Idol har börjat, men jag hoppar nog över det idag.
Funderar på att sätta på en film istället - jag tror att det får bli The Hangover. Har ni sett den?
En annan film som jag JÄTTEGÄRNA vill se är "Män som hatar kvinnor"!

Så här har min dag sett ut idag:

Frukost: 2 polarkraft extrem med Lätt & lagom, 2 skivor skinka, saltgurka, körsbärstomater, 1 tsk majonäs, 1 kokt ägg och 1/2 dl kräftstjärtar. Och en kopp kaffe (6,5p)
Mellanmål: 1 nektarin, 1 äpple
Lunch: lasagne och sallad
Kväll: 2 polarkraft extrem med lätt & lagom, skinka och saltgurka (4p)

1 kommentar:

Milla sa...

Kikar in och önskar dig en bra dag idag :)
Kram