måndag 11 augusti 2008

Jag trillar dit om typ 5 minuter...

Idag är jag så fruktansvärt omotiverad, så när jag har skrivit klart det här inlägget kommer jag tyvärr att öppna skafferiet här i köket och plocka fram en megapåse med Maltesers som jag köpte i Ullared... Jag kan inte hjälpa det, men jag är så fruktansvärt godissugen och trött på att banta att jag nästan spyr... Visst vill jag gå ner i vikt, men jag klarar det inte längre!!! Varje dag är en jävla kamp, och så vill jag inte leva mitt liv... Jag går runt och är hungrig och godissugen och sur konstant, och tycker så jävla synd om mig själv, så nu skiter jag i det för den här gången. 
I lördags när jag och mamma var i Ullared bröt jag självklart pointsen och käkade bakpotatis till lunch och choklad i bilen på väg hem, men igår stannade jag på 13,5 points och idag är jag uppe i 13,5 points nu. Men en glad nyhet är att jag har gått över 10 000 steg idag i alla fall! Jag är redan uppe i 10 459 steg, och dagen är ju inte slut än. Tyvärr blir det väl några steg till om man räknar med dem jag kommer ta när jag går ner till affären snart och köper chips för att tröstäta...
Usch, vad jag är patetisk!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du är inte patetisk! Bara väldigt mänsklig.
Vi är många som känner så där mellan varven.

Kram!

Helen sa...

gumman.. känner verkligen igen det där.. det man får akta sig för är ju att ha något sånt hemma.. men maltezers är ju bara SÅÅÅ gott.. skulle kunna dö för en sån påse nu..
men gör så här.. ät idag å ta nya tag imorrn.. jag finns här å stöttar å peppar..
tänk va skönt att komma i mindre storl på kläder..
njut av chokladen då för det är sista på ett tag eller hur..

kram kram

Cornelia sa...

Kom igen tjejen. Du käka de där maltesersarna idag så är deten ny dag imorgon!
Åh det finns så himla mycket jag skulle vilja säga dig för att peppa men jag har inte ord. Nåt som fått mig peppad genom tunga stunder är att surfa runt hos alla och kolla på före och efterbilder. Själv har jag mitt lilla bildspel på högersidan i min blogg.
Jag vet inte om du läser Pretty in pink för Malin har grymt bra före och efterbilder där på http://mallingen.blogspot.com/search/label/Viktbilder%2FEgobilder, men då måste man ha lösen.
Åse på 56kilo.se har också bra före och efter bilder http://56kilo.se/bilder/. Sånt kan få mig taggad. Hoppas det taggar dig också. Och det finns så många fler som har sånahär bilder.
Kram och pepp på dig gumman.
Och du ta en maltesers för mig också när du ändå är igång. Imorgon är en annan dag

Anonym sa...

Ja jag kan bara hålla med de andra vad de säger:) Känner såå väl igen mig i det du skriver. Men i morgonär det nya tag;)
Pepp till dig
Kram

Anonym sa...

Du är inte ensam, jag är i pricis samma situation som dej nu!
Ständig sug på choklad..& ingen motivation alls.
Men som de säger här över, att kika in på,andras bloggar & kolla in före/efter bilder motiverar en & sen brukar jag sätta upp bilder från klädkataloger lite här & var inne.
På kläder jag skulle vilja komma i!
Massor på kylskåpet!! Då brukar jag kunna få mig en tankeställare när jag vill in där & roffa åt mig..
Men jag vet, det är skiit svårt just nu!!
Men vi kämpar...säger jag som riktigt inte börjat ännu!
Kram

Anonym sa...

Hej! Jag förstår dig! Vi alla har varit på samma situationen.

Alla har dagarna som man är sugna på bara godis och så!

Ge inte upp!! Du kan!

Som de andra säger, läs genom alla blogg, det är inspirerande.

Om du äter dina godis idag det är ok. I morgon är en ny dag ok?

Kom och läs min blogg, du får läsa vem är jag och att jag kämpar oxå. Ah.. jag är från Mexico m en bor i Sverige.

* kram *

batgirl sa...

Ja säger oxå som dom andra. Ät upp allt! Inte påsen då förstås =)
Imorgon är ju som sagt en ny dag. Du vaknar upp imorgon som en ny vv:are. Glöm det som varit och se bara framåt. Jag har oxå "ätar-dagar" Och då ryker det mesta i min väg. Men sedan är det nya tag. Bloggningen har hjälpt mig MÅNGA gånger att motstå.
Jag försöker att aldrig ha godis hemma mer än på lördagar. Men jag har alltid en ask läkerol att ta till om suget blir för svårt att stå emot.
Imorgon är det en ny dag och vi är här för att hjälpa dig!
KRAM O PEPP!