Den här kladdkakan innehåller 3 points per portion, om du delar kakan i 10 bitar.
Ljuvligt!
3 ägg
2 1/2 dl socker
1/2 tsk bakpulver
1/2 dl kakaopulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 st lime, rivet skal
250 g Kesella lätt 1%
2 tsk florsocker
1 dl vetemjöl
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda övriga torra ingredienser i en skål och vänd sedan ner detta i äggsmeten med kesella och limeskal.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20-25 minuter. Tänk på att den skall vara kladdig i mitten.
Låt kallna.
Pudra över florsocker och garnera med limeskivor.
1 kommentar:
Det är smaskens med kladdkaka! Och pointssnål oxå, bra.
Skicka en kommentar